Transparent
Inloggen
Sluiten

Recordhouder Bouma: nu is het tijd voor een serie goede wedstrijden

5 oktober 2012 11:23

Wilfred Bouma kon zichzelf tot recordhouder kronen na het duel tegen Napoli. Geen speler heeft meer Europese wedstrijden met PSV gespeeld dan de routinier, 76 in totaal. "Eerlijk gezegd wist ik pas een paar uur voor de wedstrijd van dat record, ik hoorde het per sms", gaf Bouma aan tegenover NUsport. "Het is een mooi record, maar het belangrijkste is het goede resultaat. We hadden wat goed temaken na die domper in Oekraïne."

"Er zijn wedstrijden geweest waarin we het in de beginfase al bijna weggaven, dat is nu niet gebeurd", vervolgde de mandekker. "Vanaf het begin ging het goed. We hebben vaker dit seizoen goed gespeeld, nu is het tijd voor een serie goede wedstrijden. Dit is maar één wedstrijd, maar wel een wedstrijd die vertrouwen geeft."




Tags

bouma recordhouder beginfase kronen mandekker napoli oekraine routinier sms temaken vervolgde weggaven wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte