Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint simpel met 4-0 van NAC

7 oktober 2012 16:32

PSV kende een eenvoudige zondagmiddag in het Philips Stadion. De ploeg won simpel met 4-0 van NAC Breda. De verdediging gaf daarbij geen kans weg en hield dus voor de derde keer op rij de nul.

PSV begon goed aan de wedstrijd en kwam al vroeg op 1-0. Jeremain Lens schoot van buiten de zestien raak. PSV bleef zonder voluit te gaan op zoek gaan naar meer. De tweede treffer kwam vlak voor rust. Met een hakje zorgde Toivonen voor de beslissende 2-0.

Na rust probeerde NAC meer de aanval te zoeken om druk te zetten op de verdediging van PSV. Met de 2-0 stand raakte er bij PSV niemand in paniek. De ploeg maakte gebruik van de ruimte die het daardoor kreeg. Het was Mark van Bommel die een een-twee opzette en vervolgens zelf binnenschoot in zijn jubileumwedstrijd. Daarmee was alle spanning wel uit het duel verdwenen. In de slotfase schroefde Wijnaldum de score nog wat hoger op door een teruggelegde bal goed binnen te schieten.




Tags

nac bommel hakje jeremain jubileumwedstrijd lens opzette paniek schroefde teruggelegde toivonen wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage