Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Van Bommel sluit rentree Oranje niet uit

7 oktober 2012 19:38

Mark van Bommel sluit een rentree in het Nederlands Elftal niet uit. De 35-jarige middenvelder besloot na het afgelopen EK te stoppen bij Oranje, "maar ik heb nooit bedankt. Als de bondscoach me nodig heeft mag hij me bellen. Pas dan ga ik er serieus over nadenken".

Vervelend vindt Van Bommel het niet, dat veel van zijn collega's de komende week weer weg zijn vanwege interland-verplichtingen en dat hij in Eindhoven achterblijft. "ik voel me fantastisch, met hoe het nu gaat. De interlandweken benut ik onder meer om extra tijd door te brengen met mijn gezin". Op de vraag of hij in 2014 aktief is op het WK in Brazilie of bij de oud-internationals. volgt een antwoord waarmee je alle kanten op kan. "Ik hoop dat ik dan nog voetbal. De rest mag je zelf invullen".

jubileum
Mark van Bommel speelde ook tegen NAC Breda weer een uitstekende wedstrijd, hoewel hijzelf niet helemaal tevreden was. "Ik speelde niet top vandaag. Had voor mijn doen redelijk veel balverlies. Maar door het bal veroveren, het positiespel en de coaching, kon ik ook vandaag van waarde zijn". En die wedstrijd had een jubileum-tintje, want Van Bommel speelde zijn 250-ste wedstrijd voor PSV en scoorde daarin zijn 60-ste doelpunt.




Tags

bommel oranje achterblijft aktief balverlies coaching interlandweken nac tintje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis