Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitblinker Lens wil nu heel jaar lang goed niveau halen

8 oktober 2012 18:36

Jeremain Lens is de uitblinker van de afgelopen weken bij PSV. In De Telegraaf komt de spits van PSV uitgebreid aan het woord na zijn goede spel tegen NAC. "Als ik in de spits sta, wil ik belangrijk zijn. Met een doelpunt en drie assists ben ik daar deze keer in geslaagd," aldus Lens.

Dick Advocaat liet eind vorige week weten dat Lens niet lang voor PSV te behouden is indien de aanvaller zijn huidige vorm lang weet vast te houden. Lens zal dan wel meer moeten gaan scoren in de ogen van de PSV coach. "Met zijn uitspraken probeert de trainer mij scherp te krijgen, maar eigenlijk mag het niet zo zijn dat ik via de media moet worden geprikkeld. Het is leuk dat de trainer heeft aangegeven dat hij mij een mooie toekomst toedicht. Hij weet wat mijn doelstellingen zijn. Het bereiken van een constant niveau hoort daarbij."

"Meestal eindig ik een seizoen goed. Ditmaal heb ik alles op alles gezet om goed te beginnen. Dat is wel gelukt. Nu is het zaak om die vorm vast te houden", zei Lens, die zijn motivatie voor een groot deel heeft gehaald uit het mindere voetbaljaar dat hij achter de rug heeft. Onder Fred Rutten belandde hij zelfs op de bank in Eindhoven. "Aan het begin van dit seizoen was ik daardoor nog steeds geprikkeld. Ik heb mezelf niet rijk gerekend met het oog op een basisplaats."

Veel meer van Lens in De Telegraaf van vandaag (maandag).




Tags

lens geprikkeld telegraaf advocaat ditmaal eindig jeremain motivatie nac rutten toedicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte