Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV moet nog aan de bak na 3-2 nederlaag in Griekenland

22 november 2001 20:23

Verslaggever: RvW

PSV moet in de terugwedstrijd in Eindhoven tegen PAOK Saloniki nog aan de bak. In Griekenland liep het tegen een 3-2 nederlaag op. De nederlaag biedt zeker nog wel voldoende perspectief door de 2 doelpunten van PSV. De ploeg moet winnen in Eindhoven om zich te kwalificeren voor de volgende ronde in de UEFA Cup. Net als eerdere uitwedstrijden van PSV dit seizoen was ook deze allerminst een grootse van PSV.

De wedstrijd had een raar spelverloop. PSV begon goed aan de wedstrijd en had die onder controle. Het kwam dan ook op 0-1 nadat een vrijstaande John de Jong een uitstekende voorzet van Jan Heintze met het hoofd in de verre hoek legde. In 3 minuten tijd liet PSV vervolgens de kaas van haar brood eten. De Grieken stonden na goals van Yasemakis en Udeze na slordig verdedigen van PSV op een 2-1 achterstand.

In de tweede helft werd het spel niet beter. Beide ploegen kregen wel enkele kansen, maar van goed voetbal was nooit sprake. PSV vreesde voor een afstraffing toen Yasemakis de Grieken op 3-1 zette na slecht verdedigde corner. Het was Arnold Bruggink die hoog boven zijn mandekker uitkwam en 10 minuten voor tijd weer een beetje lucht bracht in de stand voor PSV door een voorzet van Ooijer in te koppen.

Meer op




Tags

griekenland grieken yasemakis allerminst arnold brood bruggink grootse heintze jong kaas lucht mandekker ooijer paok saloniki spelverloop udeze uefa uitkwam verdedigde vreesde vrijstaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte