Transparent
Inloggen
Sluiten

'Operatie noodzakelijk voor Toivonen'

11 oktober 2012 22:46

De perschecf van de Zweedse voetbalbond liet donderdag tijdens een persconferentie weten dat de bondsarts van de Zweden uitgebreid met PSV gesproken had. Een operatie lijkt onontkoombaar volgens de perschef. In het geval van een operatie is Toivonen sowieso lang uit de roulatie. Volgens de perschef zou PSV later donderdag een beslissing nemen.

Inmiddels heeft een woordvoerder van PSV laten weten pas vrijdag duidelijkheid te verschaffen. Media in Zweden verschillen over de exacte verwachting uitgesproken door de perschef. Volgens sommige media zou hij hebben laten weten dat Toivonen zeker tot de winterstop uit de roulatie is, volgens andere media had hij aangegeven dat de Zweed pas in februari weer in actie zal kunnen komen.

Duidelijk is in ieder geval wel dat Toivonen maanden uit de roulatie is en de topwedstrijden tegen Ajax, FC Twente en Vitesse zal moeten missen.




Tags

toivonen perschef zweden bondsarts onontkoombaar perschecf twente verschaffen vitesse zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage