Transparent
Inloggen
Sluiten

Lens: ik speel om komende zomer mooie transfer te maken

12 oktober 2012 08:23

De afgelopen periode gingen er onder PSV fans veel stemmen op om het contract van Jeremain Lens open te breken en te verlengen. Daar zal de spits echter zelf geen oren naar hebben. Lens is gefocust op een transfer volgende zomer, zo laat hij weten in het Algemeen Dagblad vrijdagmorgen.

In gedachten had hij op dit moment in zijn carriere al in het buitenland willen spelen. “Maar vanwege een mindere periode en blessures heb ik het verwachtingspatroon wat moeten bijstellen. Ik had voor ogen dat ik nu al toernooien had meegemaakt met Oranje en in een buitenlandse competitie aan de slag was. De Engelse en Duitse competitie hebben mijn voorkeur, die passen het best bij mijn type spel”, vindt Lens. Met een goed seizoen hoopt hij komende zomer alsnog een mooie klapper te maken. "Ik speel om komende zomer die transfer te maken. Daar wil ik alles aan doen dit jaar."




Tags

lens bijstellen jeremain klapper oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.826 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem boscagli bosz dams dest eredivisie feyenoord flamingo ingecalculeerd jong juve juventus karsdorp keuring ledezma lozano mauro nagalo ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman yonci