Transparent
Inloggen
Sluiten

Strootman: natuurlijk kijk ik veel naar Van Bommel, maar onzin dat ik hem na wil doen

15 oktober 2012 19:01

Kevin Strootman kreeg de afgelopen weken van diverse analisten het verwijt dat hij het gedrag van Van Bommel op het veld zou kopiëren. Tegenover Sp!ts noemde hij dat onzin. "Ja, natuurlijk kijk ik bij PSV veel naar Mark van Bommel. Maar het is niet zo dat ik iemand na wil doen, zoals onterecht wordt gesuggereerd. Ik probeer van meerdere spelers te leren. Dan kijk ik bijvoorbeeld hoe ze in bepaalde situaties handelen en dankzij hun ervaring een oplossing kunnen bedenken."

Strootman was vrijdag aanvoerder van Oranje en zal dat normaal gesproken dinsdag ook weer zijn. "De bondscoach heeft aangegeven dat ik me méér moet laten horen. Zoiets moet groeien. Ik moet nu gewoon mezelf blijven en niet ineens tegen iedereen gaan zeggen wat ze moeten doen. Dat zou ook niet worden geaccepteerd door de andere spelers, denk ik."




Discussieer mee op de forums


Tags

bommel strootman onzin kopieren oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis