Transparent
Inloggen
Sluiten

Hans Galjé claimt kandidaat hoofd opleidingen bij PSV te zijn

16 oktober 2012 22:04

Tegenover Sport.be claimt Hans Galjé (55) een van de twee resterende kandidaten bij PSV te zijn om Jelle Goes op te volgen als hoofd opleidingen. DE voormalig doelman van Ajax zegt al een gesprek achter de rug te hebben. “Ze zegden mij dat ze tientallen kandidaturen binnenkregen voor de functie maar dat ze er op basis van het profiel dat ze opstelden maar twee overhielden, van wie ik er een ben”, vertelt Hans Galjé, die in het verleden ook al jeugdcoördinator was bij Club Brugge.

“Ik sprak anderhalf uur met Marcel Brands (technisch directeur van PSV, nvdr) en hij zei: ‘Jij voldoet aan alle eisen.’ Het is zelfs goed dat ik mij aardig in het Frans kan redden, want er zitten bij de jeugd van PSV ook een aantal Franstalige spelers. We spraken al over de duur van het contract, de voorwaarden en alles erop en eraan. Vanaf 1 november willen ze met de nieuwe man beginnen en daarom willen ze zo snel mogelijk een beslissing nemen".

"Wie de andere kandidaat is, is mij niet gezegd. Wie van de twee de grootste kans maakt, kan ik niet zo goed inschatten.”

Volgens Thijs Slegers, PSV watcher van VI, zou Marcel Brands hebben laten weten slechts orienterend te hebben gesproken. 'Heb gesproken met Galjé, hij was met iemand anders op bezoek op Herdgang. Heb hem gezegd dat we voorlopig niemand aanstellen,' zo zou Brands tegenover Slegers hebben laten weten.




Tags

galje hans brands slegers binnenkregen brugge franstalige goes herdgang inschatten jeugdcoordinator kandidaturen nvdr opstelden orienterend overhielden zegden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage