Transparent
Inloggen
Sluiten

"KNVB-schema belachelijk"

23 november 2001 19:51

Verslaggever: BvT

Een meerderheid van de PSV-fans is niet bijzonder te spreken over het competitieschema van de KNVB deze weken. Zondagochtend staat de topper Ajax-PSV op het programma, terwijl de Eindhovenaren donderdagavond nog een zware UEFA Cup uitwedstrijd af moesten leggen. Ajax had de hele week vrij en kon zich in alle rust voorbereiden op zondag, omdat het vroegtijdig uitgeschakeld werd in Europa.

De PSV Poll-stelling "Het is belachelijk dat PSV drie dagen na de UEFA Cup-uitwedstrijd in Griekenland de topper tegen Ajax moet spelen" werd door 60,1% van de respondenten bevestigend beantwoord. 38,4% Is het oneens met de stelling. De rest heeft geen mening.

De nieuwe PSV Poll gaat over het voetbalvandalisme. Vorig weekend kwam dit weer helemaal in het nieuws, toen rellen uitbraken in en om de ArenA, toen Ajax thuis verloor van NAC. Wat vinden de supporters van de wijze waarop het in Eindhoven geregeld is?

Meer op




Tags

knvb poll stelling topper uefa arena beantwoord competitieschema griekenland nac oneens rellen respondenten uitbraken voetbalvandalisme voorbereiden zondagochtend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte