Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat: warm bad 'slap gelul', als coach van clubelftal moet je zakelijker zijn

20 oktober 2012 08:20

Steeds meer reserves van PSV stellen dat Dick Advocaat nauwelijks met ze praat en geen uitleg geeft over het gepasseerd worden. Spelers zouden daar een gebrek aan vertrouwen aan over houden. Tegelijkertijd versterkte Luciano Narsingh dat beeld in de media door te spreken over een warm bad bij Oranje, waardoor hij daar kan uitblinken.

Advocaat noemde de verhalen over zijn andere opstelling 'slap gelul'. "Al zal Louis blij zijn om dit te horen. Ik denk dat zijn benadering net zo helder is als ik," zo laat Advocaat weten in het Algemeen Dagblad. "Bij de nationale ploeg heb je de spelers heel kort, dan moet het een warm bad zijn. Ik zie mijn jongens het hele jaar door, dan kun je niet elke dag de polonaise lopen."

Advocaat is niet van plan 'spreekuur' te houden voor ontevreden voetballers. "Mijn deur staat altijd open. Maar moet ik als vaderfiguur optreden voor jongens die niet in de basis staan? Iedereen die er om vraagt, krijgt netjes uitleg. Je hoeft echt geen medelijden te hebben met voetballers of trainers. Aan het einde van de maand wordt netjes het salaris over gemaakt. Daar klaagt ook niemand over."




Tags

advocaat gelul slap clubelftal klaagt medelijden narsingh oranje polonaise reserves spreekuur uitblinken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage