Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV op uitnodiging van AIA in januari naar Thailand

20 oktober 2012 22:47 - PSV.nl

PSV heeft zaterdag een overeenkomst gesloten met de Aziatische verzekeraar AIA over een trip naar Thailand in januari 2013. Na het contract met de voetbalbond van India van een jaar geleden, is deze volgende stap in lijn met de strategie om hoofdsponsor Philips in nieuwe markten sportief en commercieel te ondersteunen.

Verzekeraar AIA ondersteunt bijna dertig voetbalclubs in de diverse Thaise competities en wil via die weg helpen bouwen aan een sterkere, gezondere maatschappij. “De komst van PSV naar Thailand tilt het voetbal naar een hoger niveau. Het delen van kennis en ervaring zal een impuls geven aan de sport in Thailand”, zegt Ron van Oijen. AIA Thailand is gastheer van PSV in januari komend jaar tijdens een meerdaagse trip waarin onder meer de wedstrijd tegen SCG Muangthong United op het programma staat.

PSV wil helpen om een platform te creëren voor hoofdsponsor Philips rondom het voetbal in Azië, om daarmee ook de positie van de club in die regio te versterken. PSV wil zich onderscheiden door niet alleen voor oefenduels en trainingen naar Bangkok te gaan, maar mede op verzoek van AIA ook aan kennisoverdracht te doen. Zo worden er voor vertegenwoordigers uit het Thaise voetbal workshops gepland op onder meer de gebieden jeugdopleiding, clubmanagement, marketing en sponsoring.

Meer op PSV.nl




Tags

aia thailand hoofdsponsor verzekeraar azie bangkok gastheer gebieden gezondere india kennisoverdracht maatschappij marketing meerdaagse muangthong oijen ron scg sponsoring voetbalclubs workshops

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage