Transparent
Inloggen
Sluiten

Eindhoven wijst vernoemen straat naar PSV tijdens 100-jarig bestaan af

24 oktober 2012 20:09 - Supportersvereniging

De gemeente Eindhoven heeft een verzoek van de Supportersvereniging om tijdens het 100-jarig bestaan een straat naar PSV te vernoemen afgewezen. Het idee ontstond nadat er in de media aandacht was ontstaan over de Ajax-straat in Eindhoven. De Commissie voor de Straatnaamgeving zag echter geen mogelijkheden.

De commissie stelde onder andere dat het verzoek "niet past binnen de kaders" die de commissie hanteert. Een PSV-straat zou ook niet passen "binnen het betreffende thema" en zou er "geen straat beschikbaar zijn". Tot slot werd als reden aangedragen dat een dergelijk straatnaambordje erg gewild is voor verzamelaars en derhalve "niet duurzaam" is.

Meer: blog voorzitter Supportersvereniging

Meer op Supportersvereniging




Tags

jarig vernoemen supportersvereniging aangedragen blog duurzaam gemeente hanteert kaders slot straatnaambordje straatnaamgeving thema verzamelaars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte