Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Probleem met fans van PSV in rolstoel opgelost

25 oktober 2012 06:57

Het probleem rond het vervoer van fans van PSV die in een rolstoel zitten, is opgelost. De supporters worden bij thuiswedstrijden van hun club voorlopig weer bij de hoofdingang van het Philips Stadion in Eindhoven afgezet.

PSV, de gemeente Eindhoven en Taxbus, hebben dit met elkaar afgesproken. De tijdelijke halteplaats aan de Vonderweg wordt opgeheven.

Rijnders wacht nog op antwoord
De gehandicapte PSV-supporters werden onlangs onaangekondigd verder van de hoofdingang van het stadion afgezet dan ze gewend waren. Kees Rijnders, het raadslid voor Leefbaar Eindhoven, had hierover vragen gesteld.

Woensdagmorgen werd hem gemeld dat de partijen het eens zijn geworden. Rijnders wacht nog wel op antwoord van raadsvragen aan Burgemeester en Wethouders.




Tags

rijnders rolstoel afgezet hoofdingang gehandicapte gemeente halteplaats leefbaar onaangekondigd raadslid raadsvragen taxbus vervoer vonderweg wethouders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage