Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum lijkt nu toch op '10' zijn kans te gaan krijgen

25 oktober 2012 12:31

Afgaande op de uitlatingen van Dick Advocaat lijkt Georginio Wijnaldum nu toch op zijn gewenste nummer 10 positie de kans te krijgen. Het experiment met de punt naar achteren op het middenveld is Advocaat niet goed bevallen. "Alleen Mark van Bommel of Kevin Strootman zou op die positie kunnen spelen. Maar ik vind het een beetje zonde om Strootman daar neer te zetten, want dan mis ik iemand aan de linkerkant met diepgang," zo liet Advocaat weten in De Telegraaf. Daardoor zal naar verwachting Peter van Ooijen de kans krijgen naast Strootman. Wijnaldum komt er dan voor te staan op de nummer 10 positie. De PSV coach ziet weinig andere kandidaten voor die rol.

Advocaat hoopt dat Georginio Wijnaldum de lijn van de competitiewedstrijd tegen Willem II doortrekt. „Het klinkt misschien slijmerig, maar ik vond Wijnaldum goed vanuit zijn taak spelen. Hij deed precies wat hij moest doen en hij is snel. Wijnaldum is natuurlijk geen verdediger, maar hij liep steeds mee met zijn tegenstander. En hij weet zelf ook wel dat hij wat sneller de bal moet afspelen."




Discussieer mee op de forums


Tags

wijnaldum advocaat strootman afspelen bommel diepgang doortrekt experiment ooijen slijmerig telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap kroes lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman