Transparent
Inloggen
Sluiten

'Van Raaij haalt uit naar Ferguson'

25 november 2001 08:57 - News Of The World

Verslaggever: JW

Britse media staan vandaag weer vol van berichten over PSV. Aanleiding dit keer is een interview van Van Raaij in het boulevardblad News of the World, waarin hij uithaalt naar Manchester United manager Alex Ferguson. Van Raaij laat daarin weten dat Manchester United achter de rug van PSV al in gesprek is met Kevin Hofland. 'Ze hebben ons nooit benaderd om te zeggen dat ze belangstelling hebben voor Hofland. Het verbaast me niets dat ze achter onze rug om contact hebben met Hofland. Die manager van United heeft een reputatie op dat gebied', zo wordt Van Raaij gequot in News of the World. Volgens de krant droomt Hofland er al van zijn 9e van om ooit eens voor Manchester United te gaan spelen.

PSV wil de verdediger sowieso niet halverwege dit seizoen laten gaan. Hofland zelf liet eerder al weten misschien nog wel langer dan een jaar bij PSV te willen blijven. De verdediger van PSV is zondagmiddag niet van de partij in de wedstrijd tegen Ajax. Wegens een buikblessure moet hij momenteel rust houden.

Meer op News Of The World




Tags

hofland raaij ferguson world boulevardblad buikblessure gequot reputatie uithaalt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman