Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat: 'de Europa League leeft niet'

26 oktober 2012 20:07

PSV speelde donderdag voor nog geen 15.000 fans, waaronder 1.600 uit Zweden, in de Europa League tegen AIK. "Dit toernooi leeft niet echt bij het publiek”, zei Dick Advocaat in De Telegraaf. "Je ziet het ook in andere landen zoals Spanje. Ik denk dat de UEFA het prijzengeld moet verhogen. Dan wordt het toernooi voor veel clubs interessanter en dat heeft zijn weerslag op de fans."

Hij noemde het vreemd dat het niet zo wil vlotten met het toernooi. Wel ziet Advocaat meerdere oorzaken. "Het tijdstip van vijf over negen is ook niet bevorderlijk. Kinderen moeten naar bed en ouderen realiseren zich dat ze de volgende ochtend weer vroeg moeten werken."

Of dat alles van invloed is op de prestaties van de spelers? "Ik hoop het niet. Ik doe er in elk geval alles aan om ze te motiveren voor dit toernooi. Ook in de Europa League willen wij presteren."




Tags

advocaat aik bevorderlijk interessanter kinderen motiveren ouderen prijzengeld telegraaf uefa verhogen vlotten weerslag zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage