Reserves stellen teleur, PSV wint moeizaam met 3-1 van amateurs

31 oktober 2012 21:02

PSV heeft zich na een hele matige wedstrijd geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB beker. EHC/Heuts werd uiteindelijk met 3-1 verslagen in het Philips Stadion. In blessuretijd was EHC/Heuts nog heel dichtbij de 2-2, ze raakten de lat. In de slotfase juichten sommige PSV fans zelfs voor de amateurs.

In een matige eerste helft wist PSV slechts en keer te scoren. Na een individuele actie zorgde Memphis Depay voor de 1-0. In de tweede helft tekende invaller Georginio Wijnaldum voor de 2-0. Een paar minuten voor het einde kwam tegenstander EHC/Heuts zowaar nog terug in de wedstrijd. In de laatste minuut waren de amateurs heel dichtbij de gelijkmaker, een bal eindigde op de lat. Ver in blessuretijd beslist debutant Gianluca Maria de wedstrijd.