Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV heer en meester, maar vergeet monsterscore: 4-0

3 november 2012 22:43

PSV was thuis heer en meester tegen Heracles. De ploeg was alleen veel te lief voor de tegenstander uit Almelo. PSV verzuimde uit te lopen naar een monsterscore en hiedl het bij 4-0.

Vanaf het begin was PSV veel te sterk voor Heracles. Tegen een 3-4-3 verdediging van Heracles zakte PSV iets in, waardoor het uitstekend gebruik kon maken van de snelheid van de aanvallers. Dat leverde kans op kans op voor PSV. Ze hadden echter het vizier niet op scherp, met name Narsingh had een keer of vijf moeten scoren.

Dries Mertens, een van de uitblinkers, bracht PSV zoals zo vaak op voorsprong. Hij kwam naar binnen en krulde de bal mooi achter Pasveer. Vervolgens kon Narsingh makkelijk de 2-0 maken.

Na rust bleef PSV kans op kans krijgen. Het was Strootman die op uitstekende wijze de 3-0 kon binnenwerken. In de slotfase stelde Narsingh met zijn tweede assist van de avond Tim Matavz in staat de 4-0 hard binnen te schieten.




Discussieer mee op de forums


Tags

heer heracles monsterscore narsingh almelo binnenwerken dries hiedl krulde lief matavz mertens pasveer strootman tim uitblinkers vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje