Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum: 'er speelt helemaal niets met FC Twente'

4 november 2012 11:41 - NUsport.nl

Tegenover NUsport reageerde Georginio Wijnaldum op de recente berichten in de media. Van vermeende interesse van Twente in Wijnaldum weet hij niets. "Dat heb ik ook gelezen ja, maar ik weet er niets van. Honderd procent. Er speelt niks. Ik las ook dat ik aan het begin van dit seizoen aangeboden was bij Swansea City, maar dat is ook niet waar."

Het stoort de geboren Rotterdammer dat onlangs in de media werd gesuggereerd dat hij ongelukkig zou zijn bij PSV. “Dat heb ik helemaal niet gezegd. Ik heb gezegd: ‘Het is altijd vervelend als je niet speelt’. Niet dat ik ongelukkig ben. Dat maken de media er van. Of ik er boos over ben? Ja. Maar dat is het spelletje. De spelers zeggen wat, en de journalist schrijft wat op. Wat de speler zegt, hoort niemand, de mensen lezen wat er wordt opgeschreven."

Meer van Wijnaldum lees je op NUsport.

Meer op NUsport.nl




Tags

wijnaldum twente opgeschreven rotterdammer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte