Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV terug in de titelrace?

25 november 2001 22:45

Verslaggever: BvT

De uitoverwinning op Ajax was het eerste feestje dat de supporters van PSV dit seizoen konden vieren sinds de winst van de Johan Cruyff schaal. Niet toevallig ook in de Arena. Maar behalve dat het altijd mooi is om van de Amsterdammers te winnen, zou de winst ook wel eens het omslagpunt kunnen betekenen in de competitie.

Op dit moment, na 14 wedstrijden, staat PSV nog altijd slechts 7e (zie eerder nieuwsbericht) met 11 verliespunten achterstand op Feyenoord. Maar als PSV uit de wedstrijd eindelijk het nodige vertrouwen weet te putten, kan vanaf nu wellicht de achtervolging worden ingezet. Woensdag kan PSV FC Utrecht voorbij en niet veel later staat Feyenoord-uit op het programma. De nieuwe PSV Poll luidt "Is PSV met de winst op Ajax weer helemaal terug in de race om de titel?".

De vorige PSV Poll ging over de aanpak van het voetbalvandalisme in Eindhoven. De meningen over de effectiviteit van de huidige aanpak zijn zeer verdeeld. 38,6% Van de respondenten vindt dat het op dit moment goed is. Men is te tolerant, zegt 23,0% en 30,4% vindt de aanpak te streng. De rest (7,8%) heeft geen mening.

Meer op




Tags

feyenoord poll achtervolging arena cruyff effectiviteit nieuwsbericht omslagpunt putten respondenten streng titel tolerant utrecht verliespunten voetbalvandalisme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage