Transparent
Inloggen
Sluiten

Geld terug voor supporters?

26 november 2001 12:06 - PSV Bulletin Board

Verslaggever: NvdL

Op het PSV Bulletin Board is een interessante thread geopend voor supporters die zijn mee geweest naar de uitwedstrijd tegen Ajax. Veel supporters die in trein twee zaten kwamen vlak voor de start van het duel de ArenA binnen rennen. Volgens de nieuwe NS richtlijnen, vastgesteld door de minister van Verkeer en Waterstaat in samenwerking met de NS, heeft iedereen bij meer dan een uur vertraging op het spoor recht op restititutie van het gehele treinkaartje. Beide treinen kwamen met meer dan een uur vertraging aan bij het stadion van Ajax.

Alle supporters kunnen derhalve een restitutieformulier invullen om hun geld (30 gulden) terug te krijgen. Deze forumulieren zijn verkrijgbaar bij elk NS loket. Meer informatie over het hoe en wat is te vinden in de gelinkte thread.

Overigens kunnen wij het succes hiervan niet garanderen, maar nooit geschoten is altijd mis.

Meer op PSV Bulletin Board




Tags

thread vertraging arena bulletin forumulieren garanderen gelinkte gulden loket minister restititutie restitutieformulier spoor trein treinen treinkaartje waterstaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage