Transparent
Inloggen
Sluiten

Van La Parra: 'PSV heeft sterkste selectie van Nederland, maar Heerenveen zeker niet kansloos

10 november 2012 10:04

Rajiv van La Parra laat op de website van Heerenveen weten uit te kijken naar de ontmoeting van zondag tegen PSV. ,,Ik verheug me er op”, zegt Van La Parra. ,,Ik denk dat het een leuke wedstrijd gaat worden.”

De buitenspeler van sc Heerenveen verwacht dat de Friezen zeker niet kansloos zijn. ,,PSV is een aanvallende ploeg. Daar kunnen we denk ik wel gebruik van maken via counters. Tegen sterke tegenstanders krijg je bijna altijd ruimte, omdat die ploegen willen ‘voetballen’. Daarom vind ik het leuk om tegen topploegen te spelen. Ik vind het ook mooi dat je je in zo’n duel kunt meten met kwalitatief sterke tegenstanders.”

Dat laatste onderdeel zit bij PSV wel goed, weet Van La Parra. ,,PSV heeft denk ik de sterkste selectie van Nederland. De ploeg is in mijn ogen de grootste titelfavoriet. Hun middenveld vind ik erg goed, en voorin hebben ze heel veel snelheid met jongens als Luciano Narsingh en Dries Mertens, die heel makkelijk een mannetje kan passeren. Het wordt dus lastig voor ons, maar we zijn zeker niet kansloos. Als we achterin lang ‘de nul’ houden, moet PSV wat meer risico nemen. Dan zullen wij ook onze kansjes krijgen.”




Discussieer mee op de forums


Tags

parra heerenveen nederland counters dries kansjes kwalitatief mertens narsingh ontmoeting passeren rajiv titelfavoriet topploegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage