Transparent
Inloggen
Sluiten

Verhuurde Mortensen op stage bij Middlesbrough

27 november 2001 15:21

Verslaggever: JW

De door PSV aan Silkeborg verhuurde Deen Dennis Mortensen is deze week op stage bij het Engelse Middlesbrough. De aanvaller heeft al eerder van PSV zelf te horen gekregen dat hij eventueel mag vertrekken als hij een club vind en huurde de aanvaller daarop uit aan Silkeborg waar PSV een samenwerkingsverband mee heeft. Die club heeft niet de financiele middelen om Mortensen definitief over te nemen en daarom is hij naarstig opzoek naar een nieuwe club. Zijn stage zal duren tot vrijdag, maar of hij ook daadwerkelijk een contract aangeboden zal krijgen valt de betwijfelen, van de 15 spelers die dit seizoen stage gelopen hebben bij 'Boro' heeft er maar 1 een contract aangeboden gekregen, de Fransman Queudrue.

Meer op




Tags

stage mortensen middlesbrough silkeborg betwijfelen boro fransman opzoek queudrue samenwerkingsverband

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje