Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mogelijk snellere revalidatie Toivonen speelt rol bij keuze versterking in winterstop'

12 november 2012 21:38

PSV watcher Thijs Slegers meldt in het programma Voetbal International op RTL7 dat Ola Toivonen mogelijk eerder terug kan zijn dan aanvankelijk aangenomen. Zweedse artsen hebben aangegeven dat hij mogelijk twee maanden eerder dan verwacht alweer in actie kan komen. Dat heeft echter gevolgen voor de keuze van PSV voor versterking in de winterstop. Indien Toivonen dit seizoen nauwelijks meer in actie kan komen, zou PSV volgens Slegers bereid zijn te investeren in een speler voor de komende jaren. Komt de Zweed al eerder terug, dan zal PSV mogelijk een speler van een Europese topclub willen huren om geen dure versterking op de bank te hoeven plaatsen.




Tags

toivonen revalidatie slegers snellere artsen ola zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis