Transparent
Inloggen
Sluiten

Zoet wil volgend jaar volledig voor zijn kans gaan bij PSV

16 november 2012 20:13

Jeroen Zoet is van plan om na dit seizoen volledig te gaan voor zijn kans in Eindhoven. "Ik denk niet dat ik na dit jaar actief blijf in Waalwijk, want mijn ambities liggen hoger", legt hij uit tegenover Voetbal International "Ik wil namelijk slagen bij een topclub. Ik sta al onder contract bij een topclub en daar ga ik voor." De verbintenis van Zoet loopt door tot medio 2014, maar PSV heeft een eenzijdige optie om het contract open te breken tot midden 2016.

Drie weken nadat bekend werd dat Zoet opnieuw werd verhuurd aan RKC, werd Boy Waterman aangetrokken door PSV. Dat verbaasde Zoet niet, omdat hij samen met PSV had besloten het jaar bij RKC door te brengen. "Of ik hoop dat ze daarop terugkomen in de winter? Dat laat ik over aan PSV. Ik moet gewoon mijn wedstrijden spelen en dan zie ik wel hoe het loopt."




Tags

zoet rkc eenzijdige waterman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage