Transparent
Inloggen
Sluiten

Kampioenschapsdromen voorbarig

28 november 2001 11:50

Verslaggever: BvT

Stiekem doet elke supporter het wel, dromen van een vernieuwd kampioenschap. Maar het verstand zegt dat het daar, ook na de mooie overwinning op ex-koploper Ajax, echt nog te vroeg voor is. De PSV Poll van de afgelopen dagen vroeg of we kunnen stellen dat PSV weer terug in de titelrace is: 58,3% van de fans vindt het daarvoor nog te vroeg en 12,1% heeft zelfs alle hoop al opgegeven.

Aan PSV de taak om de hoop weer terug in de harten van de supporters te voetballen. Om te beginnen moet vanavond de horde FC Utrecht genomen worden. Nog v??r de winterstop mag PSV ook nog uit naar de huidige koploper Feyenoord.

De nieuwe PSV Poll gaat over het nuttigen van alcohol in de Nederlandse voetbalstadions. Volgens velen ??n van de belangrijkste mede-oorzaken van problemen met hooliganisme. Naar aanleiding van de trieste taferelen tijdens de wedstrijd Ajax-NAC, zal er geen alcohol meer geschonken worden in de Arena.

Moeten andere clubs dit voorbeeld volgen of worden dan teveel 'goede supporters' getroffen? Het NCRV-radioprogramma stand.nl vroeg luisteraars onlangs naar hun mening, met een verrassend resultaat: tachtig procent was het eens met de stelling. Wat vinden de supporters van PSV?

Meer op




Tags

alcohol kampioenschapsdromen poll voorbarig arena feyenoord harten hooliganisme luisteraars nac ncrv nuttigen opgegeven stelling taferelen utrecht voetbalstadions

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte