Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat: commentaar andere clubs op PSV misplaatst

21 november 2012 19:38 - PSV.nl

Het ging tijdens de persconferentie niet veel over de wedstrijd zelf. Advocaat reageerde desgevraagd op de commotie die is ontstaan over het mogelijk opstellen van andere spelers in het Europa League-duel. “Ik snap dat niet zo. Als we morgen tegen Vitesse voor de competitie hadden gespeeld, had ik ze ook niet opgesteld. Ik vind het commentaar van andere trainers en bestuurders dan ook een beetje misplaatst”, aldus Advocaat.

“PSV speelt al 38 jaar onafgebroken in Europa en pakt al jaren de meeste punten voor de coëfficiëntenlijst, waar hebben we het over? We hebben alle wedstrijden met het sterkst mogelijke team gespeeld en dat doen we morgen ook”, zei Advocaat, die dus niets wilde weten van het ‘laten lopen’ van de wedstrijd. “De instelling is hetzelfde. Als wij twee wedstrijden winnen, zijn we door. Dat is het doel.”

Meer op PSV.nl




Tags

advocaat misplaatst coefficientenlijst onafgebroken sterkst vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage