Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax de favoriete tegenstander van Van Bommel

29 november 2012 11:19 - Telegraaf.nl

In ieder geval statistisch gezien kan Mark van Bommel de beste resultaten overleggen in duels tegen Ajax. In zijn eerste periode bij PSV (1999-2005) verloor de inmiddels 35-jarige middenvelder slechts één van de tien competitiewedstrijden tegen de Amsterdamse club. In totaal – inclusief zijn Fortuna Sittardtijd – scoorde Van Bommel zes keer in zeventien eredivisieduels met Ajax. Op 20 maart 2005 beleefde hij met PSV zijn absolute hoogtepunt in de Amsterdam ArenA. De aanvoerder scoorde destijds driemaal en was daarmee bijna in z’n eentje verantwoordelijk voor de pijnlijke 0-4 nederlaag die Ajax voor eigen publiek leed.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bommel arena eredivisieduels fortuna sittardtijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte