Transparent
Inloggen
Sluiten

'Chievo informeert naar Bentancourt' [Update]

29 november 2012 15:50 - Tuttomercatoweb

Doorgaans zijn het de gearriveerde spelers of grote talenten die net doorbreken, die in de Engelse en Zuid-Europese geruchtencircuits genoemd worden. Vaak zijn het geruchten die steeds herhaald worden of nieuwe leven wordt ingeblazen. Vandaag dook de naam van een PSV'er op die nog nauwelijks enige aandacht heeft gekregen.

Volgens de Italiaanse geruchtenwebsite Tuttomercatoweb heeft het Italiaanse Chievo geïnformeerd naar Ruben Bentancourt. De jonge spits van PSV en Uruguay onder 20 zou voor de Italianen extra interessant zijn omdat hij ook over een Italiaans paspoort beschikt. Bentancourt slaagt er vooralsnog niet in door te breken bij PSV. De 19-jarige aanvaller heeft in de pikorde Lens, Matavz en Locadia voor zich.

[Update] Volgens Thijs Slegers heeft de zaakwaarnemer van Bentancourt PSV laten weten dat er Italiaanse interesse is voor zijn pupil. Een concrete aanbieding ligt er nog niet. De 19-jarige Bentancourt heeft nog een contract voor 2,5 seizoen bij PSV.

Meer op Tuttomercatoweb




Tags

bentancourt chievo informeert dook gearriveerde geruchtencircuits geruchtenwebsite herhaald ingeblazen italianen lens locadia matavz paspoort pikorde pupil ruben slegers tuttomercatoweb uruguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis