Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij: je weet wat je met Advocaat in huis haalt

29 november 2012 19:26 - Metro

Tegenover de gratis krant Metro gaat Harry van Raaij in op de berichten dat PSV al zou nadenken over de opvolger van Dick Advocaat voor volgend seizoen. "Dick Advocaat heeft een eenjarig contract. Wat wil hij? Wat wil PSV? Blijft het bij een jaar dan is Van Marwijk een prima keuze. Hij is een goede trainer, dat heeft hij bij het Nederlands elftal wel bewezen. Maar op dit moment is het te prematuur om het hierover te hebben. PSV heeft voor dit seizoen in de persoon van Advocaat namelijk voor een prestatietrainer gekozen en dat is een logische keuze gezien het feit dat we een paar jaar lang geen enkele prijs hebben gewonnen. Je kunt een prestatietrainer niet beoordelen terwijl de competitie nog niet eens halverwege is."

Toch begint er langzaam kritiek te komen op de werkwijze van Advocaat die alles op de titel gooit. In de honger naar resultaat is er amper plek voor jeugd. Sommigen van hen zoeken hun heil dan ook elders, zoals onlangs Riechedley Bazoer die naar Ajax vertrok. “Er kan altijd gebeuren dat een talent de overstap naar een concurrent maakt”, aldus Van Raaij. “Weliswaar is dat pijnlijk, maar het is van alle tijden. We kennen Dick hier al wat langer en dan weet je hoe hij werkt. Dit is dan ook geen verrassing.”

Meer op Metro




Tags

advocaat raaij prestatietrainer bazoer eenjarig heil honger marwijk metro prematuur riechedley titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte