Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV heeft weinig in te brengen tegen Ajax: 3-1 nederlaag

1 december 2012 22:42

PSV kende een dramatische avond in Amsterdam. De ploeg had weinig ion te brengen en kon dan ook weinig afdingen op de 3-1 nederlaag.

Ajax was in de eerste helft heer en meester. PSV gaf de tegenstander veel te veel ruimte om te voetballen. De ploeg was eigenlijk onherkenbaar. Ajax liet PSV totaal niet aan voetballen toekomen, maar gaf PSV ook niet eens de ruimte om voor elke bal te vechten. Steeds opnieuw werd er achterin klungelig verdedigd. Lang leek de ploeg dat geen schade op te leveren. Na een half uur spelen was het dan toch Siem de JOng die profiteerde. Het was als een mirakel dat Jeremain Lens PSV via een werkelijk fantastisch schot in de verre bovenhoek PSV tegen de verhouding in langszij bracht voor rust. Vlak voor rust mocht PSV zelfs aanspraak maken op een penalty. Mertens werd door Vna Rhijn onderuit gekegeld, maar kreeg niets.

Na rust kwam PSV anders uit de startblokken. De ploeg liet even zien dat het wel agressief kon spelen en de tweede bal kon hebben. Daardoor creerde de ploeg via Narsingh en Lens goede kansen. Met name Lens had een niet te missen kans op 1-2. Hij ging alleen op Vermeer af, maar schoof hem tot ontzetting van iedereen van PSV naast. In de tegenaanval deed Ajax wat PSV naliet. Hutchinson werd uitgespeeld door Fischer, die vervolgens Hoesen simpel in staat stelde om te scoren. In het vervolg kreeg Ajax het duel steeds meer in handen. De 3-1 van Fischer was uiteindelijk dan niet erg verrassend en zeker niet onverdiend.




Tags

lens fischer aanspraak afdingen bovenhoek creerde gekegeld heer hoesen hutchinson ion jeremain jong klungelig langszij mertens mirakel naliet narsingh onherkenbaar ontzetting rhijn schoof tegenaanval toekomen verdedigd verhouding vermeer vna

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte