Transparent
Inloggen
Sluiten

Matavz schiet PSV met hattrick naar 1-3 zege uit bij Napoli

6 december 2012 20:53

In een wedstrijd die er voor beiden ploegen niet meer toe deed heeft PSV uiteindelijk met 1-3 gewonnen uit in Napels. Na de ruime zege in de thuiswedstrijd, wist PSV dus ook ruim te winnen.

Ondanks dat er niets op het spel stond, was het best een vermakelijke wedstrijd. Dat had meer te maken met de fouten aan beide kanten, dan met goed voetbal. Door onthutsend uitverdedigen van Zanka en Van Ooijen kwam PSV op achterstand. Cavani lette op en zorgde voor de 1-0. PSV gaf door zwak verdedigen diverse kansen weg. Toch was het PSV dat bij rust met een 1-2 voorsprong kon gaan rusten. Tim Matavz was er twee keer als de kippen bij om toe te slaan toen de keeper van de Italianen de bal losliet op schoten van PSV'ers. Eerder was Depay al dichtbij, zijn inzet belandde op de paal.

Ook in de tweede helft was er vrij veel ruimte en waren er de nodige verdedigende fouten. Daar waar de Italianen niet scherp waren en de Nederlandse fouten weigerden af te straffen, kon Matavz na een een-twee met Depay zijn hattrick completeren en daarmee de zege eigenlijk veiligstellen voor PSV.




Tags

matavz hattrick depay italianen napoli cavani kippen lette losliet onthutsend ooijen tim uitverdedigen veiligstellen vermakelijke weigerden zanka

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage