Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verliest ook Kezman met blessure; geen beenbreuk

1 december 2001 21:29

Verslaggever: RvW

PSV zit overduidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Nadat het al 7 basisspelers miste voor het duel tegen AZ, moest ook topscorer Kezman in de rust nog eens geblesseerd uitvallen. De Joegoslaaf raakte geblesseerd nadat hij uit de draai op de goal wilde schieten. Direct daarna was het rust en Kezman kon niet meer terugkeren. Hij werd vervangen door de Marokkaan Ramzi.

Bij PSV was men bang voor een beenbreu, gezien de pijn die de Joegoslaaf had aan zijn been. Hij werd direct naar het ziekenhuis gebracht en inmiddels is duidelijk dat een beenbreuk kan worden uitgesloten. Nu zal ook zijn knie nog onderzocht worden.

Bij PSV kan alleen maar gehoopt worden dat het na alle ander eblessures dit keer meevalt, en het vooral bij pijn blijft, aldus Gerets vanavond.

Meer op




Tags

kezman beenbreuk joegoslaaf beenbreu eblessures gerets meevalt ramzi topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte