Transparent
Inloggen
Sluiten

Zondag tests; Weinig hoop op terugkeer spelers; Van Bommel op bank?

1 december 2001 22:05

Verslaggever: RvW

Zondag moeten de geblesseerden naar De Herdgang komen voor een test voor hun fysieke gesteldheid. Dan zal bekeken worden welke spelers er eventueel aanstaande donderdag tegen PAOK weer bij zullen zijn. Eric Gerets heeft maar weinig hoop dat er spelers terugkeren voor die wedstrijd. Alleen Waterreus zal klaargestoomd worden voor die wedstrijd. Verder gaf de clubarts aan dat De Jong en Bouma eventueel nog op tijd fit kunnen geraken. Gezien de explosiviteit van de laatste wile Gerets echter geen risico dat de linker middenvelder 'alles afscheurt'.

Het is zoals eerder gemeldt nog onduidelijk met welke blessure Mateja Kezman kampt. Dat zal later moeten blijken.

Mark van Bommel zal donderdag in ieder geval niet in de basis beginnen van PSV. 'Je kon vanmiddag zien dat hij nog wedstrijdritme mist, al werkte hij erg hard. Gerets wilde nog met zijn aanvoerder bespreken of hij wel op de bank kan plaatsnemen om eventueel nog een gedeelte van de wedstrijd mee te kunnen spelen.

Ondanks de blessures heeft Gerets er nog vertrouwen in dat het team de volgende ronde kan halen. 'Het is heel belangrijk om door te komen voor PSV. Ik ben daarover hoopvol gestemd. Wij generen de laatste tijd weer voldoende kansen. En gaven vanavond nauwelijks iets weg, ondanks dat er aan de kant van AZ een paar 'supergoeie' spitsen stonden' aldus Gerets.

Meer op




Tags

gerets bommel tests afscheurt bouma clubarts explosiviteit geblesseerden gemeldt generen gesteldheid herdgang hoopvol jong kezman klaargestoomd mateja paok supergoeie waterreus wedstrijdritme wile

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage