Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV de sterkste in topper tegen FC Twente: 3-0

9 december 2012 18:24

PSV wist zondag in het Philips Stadion eindelijk weer eens te winnen in een topper. Tegelijkertijd maakte het daarmee een einde aan de periode van vijf jaar zonder competitiezege tegen FC Twente. PSV was met afstand de sterkste en won verdiend met 3-0.

PSV begon fel aan de wedstrijd. Die goede openingsfase leidde echter niet tot een goal. FC Twente kon daarna beter in de wedstrijd komen en was via de counter een aantal keer erg gevaarlijk. PSV kwam zeven minuten voor rust op voorsprong. Manolev ging goed door en zorgde voor ruimte voor Narsingh die een niet te missen kans gaf aan Wijnaldum voor de 1-0.

In de tweede helft had PSV een groot overwicht. De ploeg creëerde een enorme reeks aan kansen. Met name Wijnaldum kreeg zeker drie 100% kansen op zijn tweede treffer. Ook Matavz en Lens waren er dichtbij. Doordat een doelpunt uitbleef bleef het lang spannend. Verdedigend had PSV het echter behoorlijk goed op orde. De ploeg streed voor elke meter en die wil om te winnen gaf uiteindelijk de doorslag.

De wedstrijd werd tien minuten voor tijd beslist door Matavz op aangeven van Strootman. even later werd het zelfs nog 3-0 toen Narsingh na een assist van Matavz doeltrof. De zege van PSV was dikverdiend en leidt opnieuw naar de koppositie.




Tags

twente matavz topper narsingh wijnaldum counter creeerde dikverdiend doeltrof lens manolev openingsfase streed strootman uitbleef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis