Transparent
Inloggen
Sluiten

Pastoor: ga over de rug van de spelers nu niet stoer rigoreuze maatregelen nemen voor duel tegen PSV

14 december 2012 21:20

Na het echec van NEC tegen RKC wil NEC coach Pastoor geen harde maatregelen nemen met het oog op de wedstrijd tegen PSV. "Als ik kijk naar de trainingen denk ik in ieder geval dat iedereen er wat van heeft opgestoken. Voor de wedstrijd tegen PSV ga ik nu niet ineens over de rug van de spelers stoer doen en rigoureus ingrijpen. Het is nu zaak dat de spelers er iets van leren en er sterker uitkomen om tegen PSV te kunnen presteren."

"Vorige week was overduidelijk een dal. De eerste twee, drie minuten waren aardig. Daarna speelden we werkelijk iedere bal naar de tegenstander en werkten ook de tactische omzettingen gaandeweg de wedstrijd niet meer. Tegen PSV zal het anders moeten. Tegen hen moet je sowieso van goeden huize komen om een resultaat te kunnen boeken. Het is belangrijk dat we ons eigen spel spelen, goed georganiseerd. Dat is ons doel voor zaterdag."




Tags

pastoor stoer rigoreuze dal echec gaandeweg goeden huize opgestoken rigoureus rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte