Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV doet poging bij Roemeense rechtsback Sapunaru van Real Zaragoza'

24 december 2012 08:17 - El Periodico

Volgens het regionale Spaanstalige El Periodico de Aragon heeft PSV een concrete aanbieding neergelegd bij de Roemeense rechtsback Sapunaru van Real Zaragoza.

Na jaren zonder echt verzekerd te zijn van een basisplaats bij Porto tekende de 28-jarige verdediger afgelopen zomer een eenjarig contract bij Real Zaragoza. Sapunara is aan het einde van het seizoen transfervrij. Volgens de krant is verlenging bij Zaragoza zijn eerste keus, maar ligt dat financieel moeilijk. PSV zou hem nu al een concrete aanbieding voor komend seizoen hebben gedaan. De verwachting is echter gezien het aantal clubs dat de Roemeen volgt, dat er meer clubs zullen volgen voor de Roemeense international.

Meer op El Periodico




Tags

zaragoza sapunaru poging aragon eenjarig periodico porto roemeen sapunara spaanstalige verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis