Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: AZ heeft aangegeven dat transfer Maher niet bespreekbaar is

4 januari 2013 07:25

In De Telegraaf bevestigde Marcel Brands dat PSV zich opnieuw bij AZ heeft geheld voor Adam Maher. Hij deed dat nadat de middenvelder dat zelf had bevestigd. "Dat was afgelopen zomer al zo en dat is nu weer het geval geweest. Dat zeg ik eerlijk als het me zo recht op de man wordt gevraagd. AZ heeft aangegeven dat het niet bespreekbaar is."

"Hij is misschien wel het grootste talent van Nederland," aldus Brands. "Net als bij bijvoorbeeld Kevin Strootman het geval was, vinden wij dat we als PSV moeten proberen om zulke jongens te halen. Zeker, als ze zelf aangeven in Holland te willen blijven en nu nog haalbaar en betaalbaar zijn. Ik heb trouwens vroeger in mijn functie bij AZ alles gedaan om Adam voor de club te behouden, wat toen uiteindelijk ook gelukt is."

Maher wil zelf heel graag de overstap maken, maar baalt dat de club uit Alkmaar niet mee wil werken. AZ ontkent echter de concrete interesse van PSV. "Het is voor Adam tijd om sportief een stap te maken. Hij wil naar PSV. En sterker: op welke manier dan ook, maar PSV heeft wel degelijk een bod gedaan. Dan moeten ze dat bij de speler melden en met de betreffende club verder in contact treden."




Discussieer mee op de forums


Tags

brands maher bespreekbaar alkmaar geheld holland nederland strootman telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman