Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing: schreeuw PSV naar de overwinning

6 december 2001 08:16

Verslaggever: RvW

Om 19.30 uur speelt PSV in het Philips Stadion de terugwedstrijd in de derde ronde om de UEFA Cup. PSV moet een 3-2 nederlaag uit de heenwedstrijd goed zien te maken. Dat zal nog een lastige klus worden, mede gezien de enorme waslijst aan blessures waar Eric Gerets mee kampt. PSV heeft dus donderdagavond alle steun nodig die het maar krijgen kan. De afgelopen weken was er veel te doen geweest over het uitfluiten van de eigen spelers. Wij roepen alle fans op vanavond als een blok achter PSV te gaan staan en de spelers die extra kracht te geven die ze nodig hebben, zeker op het moment dat de ploeg het moeilijk heeft. Als PSV vanavond verliest is het seizoen zo goed als over, met de stand in de competitie in het achterhoofd. De ploeg moet er dus doorheen geschreeuwd worden, ook in ons eigen belang. PSV heeft 25.000 kaarten weten te verkopen voor de wedstrijd. Die is dus verre van uitverkocht. Er worden zo'n 2000 Griekse fans verwacht die ongetwijfeld erg veel lawaai zullen maken.

Voor de fans die thuisblijven kan de eerste helft live bekeken worden bij de NOS. Dan schakelt de zender uit 'jorunalistieke redenen' over naar de wedstrijd van Feyenoord. Supporters van PSV kunnen online terecht via internet om e beelden gratis live te bekijken. Als de techniek tenminste bestand is tegen de toeloop.

Over de geblesseerden (o.a. Hofland, Bouma, Kezman, Bruggink, De Jong en Van Bommel) en geschorsten (Vogel) is de afgelopen dagen al teveel gezegd en geschreven.

Vermoedelijke opstelling PSV: Waterreus, Bogelund, Faber, Nikiforov, Heintze, Rommedahl, Ooijer, Lucius, Gakhokidze, Ramzi en Vennegoor of Hesselink.

Voor waterreus betekent het zijn laatste duel voorlopig, hij zal na dit duel opnieuw onder behandeling gesteld worden voor zijn elleboogblessure. Faber zal alleen met pijnstillers kunnen spelen. Achter de hand heeft Gerets nog Van Bommel die wedstrijdritme mist, maar wel weer fit is.

Meer op




Tags

bommel faber gerets schreeuw voorbeschouwing waterreus achterhoofd bestand bogelund bouma bruggink feyenoord gakhokidze geblesseerden geschorsten geschreeuwd heenwedstrijd heintze hesselink hofland jong jorunalistieke kezman lawaai lucius nikiforov nos ooijer pijnstillers ramzi rommedahl toeloop uefa uitfluiten vennegoor vogel waslijst wedstrijdritme zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage