Transparent
Inloggen
Sluiten

'Thailand-trip sportief geen succes'

10 januari 2013 22:36

Volgens het Algemeen Dagblad zijn technisch manager Marcel Brands en de commerciële man Peter Rovers woensdag na een evaluatie van de trip in Thailand tot de conclusie gekomen dat de trip naar Thailand uit sportief oogpunt geen goed plan is geweest. Financieel gezien leverde de trip tonnen op en plezierde het Philips daarmee. Fysiek gezien trekt de trip echter een zware wissel op de spelers door de hoge temperaturen.

"Een trainingskamp in het Midden-Oosten is een beter idee. De temperaturen zijn aangenamer, de vliegreis is korter en ook daar kan het commercieel interessant zijn", zegt Rovers in het Algemeen Dagblad.

De commerciële man hoopt wel dat PSV vaker naar voetbalontwikkelingslanden gaat, maar niet voor de verkoop van shirtjes. "Heeft geen zin", zegt Rovers. "Hier kennen ze de grote clubs uit Engeland en Spanje, PSV zegt ze niets.Alles onder de Europese topclubs is voor de Aziaten één pot nat. Dan maakt het niet uit of je Aston Villa, Olympique Lyon of PSV heet. Later dit jaar voetballen Chelsea en Manchester United tegen elkaar in Bangkok. Krijgen ze miljoenen voor. Met onze benadering kunnen wij toch interessant zijn."

Een trip naar Azie is volgens de beleidsbepalers meer iets voor na het einde van het seizoen. PSV hoopt komende zomer dan ook een trip naar Indonesië te kunnen realiseren, iets dat tot twee keer toe eerder mislukte.




Tags

thailand rovers temperaturen aziaten azie bangkok brands chelsea engeland indonesie korter lyon nat oogpunt oosten plezierde shirtjes trainingskamp villa vliegreis voetbalontwikkelingslanden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage