Transparent
Inloggen
Sluiten

Strootman verkiest komende zomer EK onder 21 boven Oranje

16 januari 2013 15:33

Kevin Strootman verkiest komende zomer deelname aan het EK onder 21 met Oranje boven de trip van het Nederlands elftal. Dat heeft hij coach Cor Pot van Jong Oranje laten weten. 'Ik heb gezegd dat hij op me kan rekenen. Natuurlijk zal het allemaal in overleg met bondscoach Louis van Gaal gaan, maar ik ga graag mee,' zo laat hij weten in de nieuwe uitgave van Voetbal International.

Ook Wijnaldum en Willems hebben aangegeven graag mee te gaan, zo liet Pot weten. Of hij alle spelers die mee willen en al voor Oranje zijn uitgekomen, zal uitnodigen is echter de vraag. Pot geeft in VI aan voor de bank liever geen spelers mee te nemen die al in Oranje hebben gespeeld, omdat die een plaats op de bank gedurende dat toernooi wellicht niet goed kunnen opbrengen.




Discussieer mee op de forums


Tags

oranje strootman verkiest gaal jong uitgekomen wijnaldum willems

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman