Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: geen alternatief indien Maher niet komt

18 januari 2013 07:07

Marcel Brands stelt in De Telegraaf dat de club geen alternatief in beeld heeft voor deze winter indien Adam Maher niet zal komen. PSV heeft wel een aantal alternatieven, maar die zijn volgens hem op z’n vroegst pas in de zomer haalbaar. „Er is geen Maher-B. Het is onzin om te denken dat we zo omhoog zitten dat er per se een speler bij moet komen. We zijn niet in paniek, want er staat hier een fantastische selectie.”.

„Als AZ hem niet wil verkopen, houdt het op. Alles heeft grenzen. Ik ga de speler (Maher) niet gek maken en ik ga ook geen spelletje spelen met de mensen die ik goed ken bij AZ (directeur Toon Gerbrands). Dat vind ik niet correct. Het voordeel van Maher is dat hij op drie posities op het middenveld kan spelen. Hij past ook in onze toekomstvisie. Ik denk dat die jongen toe is aan een volgende stap”, stelt Brands.




Tags

maher brands gerbrands onzin paniek telegraaf toekomstvisie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage