Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Aad de Mos: 'PSV kan met carnaval al feestvieren'

18 januari 2013 18:08

FC Onder Ons-analist Aad de Mos denkt dat PSV de grootste titelkandidaat is in de eredivisie. De wedstrijdkalender spreekt volgens De Mos in het voordeel van de Eindhovenaren. "Als ze in de komende drie duels negen punten pakken, kunnen ze een heel leuke carnaval hebben."

"PSV krijgt PEC Zwolle thuis, Heracles Almelo uit en ADO Den Haag thuis. De nummers twee tot en met vijf spelen tegen elkaar, dus gaan punten verspelen. De kalender is heel belangrijk", stelt De Mos die niet bang is dat PSV het daarna weer laat lopen. "Het moet een keer afgelopen zijn, dat het na deze periode nog misgaat. Maar dat gaat ook niet gebeuren. Dat laat Dick Advocaat niet meer los."




Tags

mos carnaval feestvieren ado advocaat almelo eredivisie heracles kalender pec titelkandidaat verspelen wedstrijdkalender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage