Transparent
Inloggen
Sluiten

Verdeeldheid over Lucius

7 december 2001 21:06

Verslaggever: BvT

De fans kunnen het nog niet echt eens worden over wat er met Theo Lucius moet gebeuren als Mark van Bommel definitief terugkeert van zijn blessure. Een meerderheid van 54,1% van de fans vindt dat de jonge Brabander zijn basisplaats weer zal moeten afstaan. 41,9% Heeft een andere oplossing in gedachten, mogelijk met een verandering van speelsysteem daarbij. De rest heeft geen mening, volgens de PSV Poll.

De nieuwe PSV Poll gaat over de rol van het internet. Donderdag werd de tweede helft van PSV-PAOK niet live op TV uitgezonden, maar alleen via internet. Het experiment was een succes te noemen, op soms flinke capaciteitsproblemen na. Hebben live internet-uitzendingen de toekomst of zal het nooit echt een goed alternatief worden voor TV?

Meer op




Tags

lucius poll verdeeldheid bommel brabander capaciteitsproblemen experiment paok speelsysteem

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage