Transparent
Inloggen
Sluiten

Lens na groepsgesprek: 'oorzaak verlies tegen PEC is en blijft een raadsel'

24 januari 2013 19:00

Afgelopen weekend had Dick Advocaat een groepsgesprek ingelast om achter de oorzaak van de dramatische start van 2013 tegen PEC Zwolle te komen. Na afloop wilde Dick Advocaat niet ingaan op de uitkomst van het gesprek.

Jeremain Lens gaf tegenover de gratis krant Metro aan dat de oorzaak een raadsel blijft. "Na elk verlies hebben we wel bij elkaar gezeten en dat is logisch. Soms ligt de analyse voor de hand, maar soms gaat het moeizamer om achter de oorzaak van een verliespartij te komen. Dat is het geval bij PEC. Maar neem bijvoorbeeld het verlies tegen Vitesse, dat kwam puur omdat de kansen niet afgemaakt werden."

"We moeten als groep op zoek naar de fouten. Tegen PEC was het een matte wedstrijd waarin het hele team niet goed was, niet een paar personen. Waar dat aan ligt is en blijft een raadsel, maar één ding is zeker: het mag ons niet nog eens gebeuren. We moeten er nu voor zorgen dat we rustig blijven en per wedstrijd de concentratie en focus vast kunnen houden. Er zullen altijd wel een of twee spelers zijn die hun vorm niet hebben, maar dat een heel elftal dat overkomt mag niet meer gebeuren."




Tags

pec raadsel groepsgesprek lens advocaat concentratie jeremain matte metro moeizamer verliespartij vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte