Transparent
Inloggen
Sluiten

België onder 17 wint toernooi in Minsk; Bakkali uitgeroepen tot beste speler

26 januari 2013 18:25

België onder 17 heeft deze week een groot toernooi in Minsk weten te winnen. Zakaria Bakkali van PSV was de grote man bij de Belgen. Hij werd vandaag na de finale uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

Bakkali scoorde in de 2-3 zege tegen Georgië, maakte de enige treffer tegen Litouwen en was trefzeker tegen Wit-Rusland (2-3). Na zijn drie doelpunten in de poulefase was hij dichtbij de winnende in de finale tegen Rusland. Die kans werd hem door een overtreding ontnomen. De finale eindigde uiteindelijk in een 0-0 gelijkspel, waarna de Belgen mede via een doelpunt van Bakkali via penalties de toernooizege binnenhaalden.




Tags

bakkali belgie rusland binnenhaalden georgie litouwen ontnomen penalties poulefase toernooizege trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte