Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV compact naar ruime zege in Almelo

26 januari 2013 22:35

PSV heeft in Almelo een vrij makkelijke zege behaald op Heracles. Op het kunstgras werd het 1-5 voor PSV. Zonder echt goed te spelen kwam de zege geen moment in gevaar. PSV speelde compact en iets terughoudender, zoals Dick Advocaat al had aangekondigd.

Na een vrij gelijkopgaand eerste twintig minuten was het PSV dat op voorsprong kwam. Matavz schoot in de verre hoek. Daarvoor zag Lens alleen voor de keeper zijn inzet geblokkeerd worden door doelman Pasveer. Vejinovic kreeg een goede kans op de gelijkmaker, maar scoorde niet. Vervolgens verdubbelde Lens de score na een goede actie van Mertens.

Na rust deed Heracles was terug toen Everton de bal in de kruising schoot. Vier minuten later stond de marge alweer op twee. Wijnaldum zorgde met een prachtige goal voor de 1-3, al beroerde hij de bal met de hand. In het vervolg liep PSV verder simpel uit. Vier minuten later stond PSV op 1-4 via Mertens. In de slotfase werd het zelfs nog 1-5 door opnieuw Wijnaldum die zijn tweede van de avond binnenkopte.




Tags

almelo compact heracles lens mertens wijnaldum advocaat beroerde binnenkopte everton gelijkopgaand kruising matavz pasveer terughoudender vejinovic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte