Transparent
Inloggen
Sluiten

Lucius: 'op beelden was niets te zien'

9 december 2001 17:47

Verslaggever: RvW

Middenvelder Theo Lucius speelde vanmiddag een cruciale rol in de totstandkoming van de 1-0 zege op FC Twente. Lucius ging onderuit in het strafschopgebied waarop PSV door de scheidsrechter een penalty werd toegekend. 'Tijdens de wedstrijd wist ik zeker dat ik een tik op mijn enkel kreeg' aldus Lucius 'op de tv-beelden is echter niets te zien'. Het incident was cruciaal in de wedstrijd. Ooijer benutte de penalty en zette daarmee PSV op voorsprong.

Dat PSV het zo moeilijk had in eigen stadion was vooral een verdienste van FC Twente, zo vond althans Lucius. Volgens de middenvelder had PSV het moeilijk met de manier waarop Fc Twente de ploeg aanpakte. 'Normaal beginnen we heel scherp aan de wedstrijd, vandaag gebeurde dat niet en dat was wel een probleem. Dat we afgelopen donderdag nog speelden in de UEFA Cup mag daarvoor geen excuus zijn. Maar uiteindelijk is het belangrijkste dat we toch weer wonnen. We hebben er de laatste weken keihard voor geknokt en staan daardoor toch wel verdiend weer op een derde plaats. We kunnen nu eindelijk weer naar boven kijken' aldus Lucius.

Meer op




Tags

lucius twente aanpakte excuus geknokt ooijer totstandkoming uefa verdienste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage