Transparent
Inloggen
Sluiten

Zevenklapper voor PSV in Eindhoven: 7-0

2 februari 2013 22:37

PSV kende een makkelijke zaterdagavond. In het Philips Stadion werd het maar liefst 7-0 voor PSV tegen ADO Den Haag. Dat gebeurde onder leiding van een uitblinkende Dries Mertens.

PSV begon scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd. Al na negen minuten stond de ploeg op voorsprong door een intikker van Georginio Wijnaldum. PSV had een groot overwicht, maar creëerde daaruit te weinig kansen in de eerste helft.

In de tweede helft ging dat beter. ADO Den Haag kon het steeds minder goed belopen, waardoor PSV de ruimte kreeg om het uit te spelen. Na 57 minuten was de ban gebroken toen Supusepa de bal via zijn eigen doelman Coutinhotegen zich aan kreeg en in het doel zag verdwijnen.

Daarna was PSV 'los'. De 3-0 viel zeven minuten later uit een prachtige vrije trap van Mertens. Lens zorgde na een assist van Mertens voor de 4-0. Invaller Locadia zag zijn inzet er binnenkant paal ingaan voor de 5-0 tien minuten voor tijd. Daarmee was het nog niet gedaan voor PSV. Via een prachtig afstandschot van Mertens en een intikker van Wijnaldum eindigde het duel in een zevenklapper.




Discussieer mee op de forums


Tags

mertens zevenklapper ado intikker wijnaldum afstandschot ban belopen binnenkant coutinhotegen creeerde dries geconcentreerd lens locadia supusepa uitblinkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte